cryolipolyse

Cryolipolyse: ijskoud het beste!

21 december 2018
400
399
0

Die ‘kipfiletjes’ onderaan je bovenarmen, het ‘zwembandje’ rond je taille en die te dikke billen: ze zijn je een doorn in het oog. Maar hoe hard je ook traint, je komt er maar niet van af. Het schijnt bij het ouder worden te horen, dus moet je het dan maar voor lief nemen? Nee hoor, met cryolipolyse kom je er wél vanaf!

Bij het ouder worden, wordt je vaak wat zwaarder

Of je het nu leuk vindt of niet, bij het ouder worden, verandert je lichaam. Eén van de dingen die veranderen is je stofwisseling. Je hebt minder calorieën nodig om je lichaam te laten functioneren. Wanneer je je voedingspatroon niet aanpast en hetzelfde blijft eten als voorheen, zul je dus langzamerhand zwaarder worden. Doordat ook je hormoonhuishouding verandert, wordt het steeds lastiger om die extra vetrandjes te laten verdwijnen. Andere oorzaken waarom je zwaarder bent geworden kunnen onder meer stress, te weinig slaap, te weinig beweging, een verkeerd eetpatroon of erfelijkheid zijn

Cryolipolyse is dé oplossing

Als het je niet lukt om van je vetrandjes af te komen en je een operatie waarbij vet wordt weggezogen niet ziet zitten, is cryolipolyse dé oplossing voor jou! Hierbij worden de vetcellen onder je huid afgekoeld van 34 naar 8 graden Celsius. De vetcel kan niet tegen een dergelijke kou en sterft af. Je lichaam voert de vetcel vervolgens op een natuurlijke manier af via het lymfestelsel en de nieren. Een eenmaal afgebroken vetcel komt nooit meer terug, waardoor je vetlaag met soms wel 4 tot 8 centimeter kan afnemen!

Geen beurse of blauwe plekken of een stekende huid

Fabulous@40 werkt hiervoor met de Cryo21, dat de vetcellen veilig verwijderd: zonder operatie, narcose én zonder hersteltijd! Je houdt aan de behandeling geen beurse of blauwe plekken en een stekende huid over. De huid wordt namelijk niet, zoals bij sommige andere apparaten het geval is, vacuüm gezogen.

Met een kuur bereik je een optimaal resultaat

Omdat de Cryo21 handmatig wordt bediend, kan ieder gewenst oppervlak behandeld worden. De kop van de machine kan alle contouren van het lichaam volgen, zodat moeiteloos zowel knieën, armen, billen als onderarmen en buik behandeld kunnen worden. Al na één behandeling kun je het effect meten, maar een goed zichtbaar resultaat bereik je wanneer je een kuur van circa zes behandelingen volgt.

Zelfs geschikt voor je gezicht!

De jaren hebben ook hun sporen nagelaten op je gezicht. De eerste lijntjes en rimpeltjes zijn een feit en je hebt ook niet meer zo’n mooie, strakke kaaklijn. De Cryo21 brengt hier verandering in. Tijdens deze behandeling worden de cellen niet bevroren, maar wordt de huid met een strijkende beweging heel koud gemaakt. De kou stimuleert de huidcellen om nieuw elastine en collageen aan te maken. Ook hiervoor geldt dat je geen hersteltijd nodig hebt en je met een kuur van vier tot zes keer een optimaal resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat kun je de behandeling eens in de zes weken herhalen.

Voordelen

Alle voordelen op een rijtje:

  • vetcellen worden definitief verwijderd
  • de behandeling duurt maar 30 minuten
  • geen operatie of injecties nodig
  • geen schadelijke bijwerking
  • geen hersteltijd na de behandeling
  • tot 12 centimeter verlies in omtrek mogelijk
Meer weten?

Je kunt bij Fabulous@40 terecht voor Bodytec EMS training, voedingsadvies en vetbevriezing. De trainingen worden gegeven door gespecialiseerde personal trainers en de vetbevriezings-behandelingen worden uitgevoerd door gecertificeerde cryo-specialisten.

Fabulous@40
Fonteinlaan 5 | 2012 JG Haarlem | 06-81428174 |
welkom@fabulousat40.nl | ttps://fabulousat40.nl
Deel dit artikel