leven

Coaching voor een gelukkiger leven

17 december 2018
481
480
3

We willen allemaal gelukkig zijn, maar sommigen lukt dat beter dan anderen. Hoe komt dat nou, en wat kun je doen om plezieriger te leven?

Leven positief veranderen

Natascha Stathi is onder andere Personal Retreat Coach, Motivator, Mindset Changer en Schrijvend Medium. ”Making the world Happier & Healthier’: dat is waar ik een bijdrage aan wil leveren! Om anderen te kunnen helpen, heb ik allerlei opleidingen gevolgd en daarnaast zelf veel levenservaring opgedaan, waardoor ik in staat ben situaties beter te begrijpen. In mijn praktijk help ik mensen die hun leven écht in positieve zin willen veranderen.’

Compleet pakket

Natascha: ‘Ik bied een compleet pakket aan begeleiding, en dat doe ik in een ‘retraite’-coachingvorm, maar dan nog zonder overnachtingen. Voor de intake trek ik veel tijd uit, namelijk zo’n anderhalf tot twee uur. Onderdeel van de intake is onder andere.het bepalen welke vorm van retraitecoaching geschikt is. Dit doe ik door middel van een ‘automatisch schrift reading’. Hierbij krijg ik berichten door die de cliënt mij onbewust stuurt. Deze berichten zet ik op papier, en hiermee kan ik de cliënt antwoorden geven op vragen die er zijn en krijg ik daardoor meer inzicht in degene die ik voor me heb. Om het beste resultaat te behalen, gaan we tijdens de begeleiding, die uit meerdere sessies bestaat, aan de slag op álle fronten, namelijk Body, Mind, Spirit & Soul.’

Mindset is de sleutel

‘Als Mindset Changer werk ik aan het ‘herprogrammeren’ van het denkpatroon van de cliënt. Je trekt namelijk aan waar je het meeste aan denkt… Denk je veel aan problemen of aan omstandigheden uit het verleden, dan zul je die blijven aantrekken. Door hem of haar daarvan bewust te maken en de gedachten helpen te veranderen, laat ik de cliënt positiever en gelukkiger worden, zodat die meer zin in het leven krijgt!’

Schrift-consulten

Natascha geeft ook automatisch schrift-consulten aan bedrijven en privéconsulten, wanneer iemand met (onverklaarbare) problemen zit of als het tegenzit.

Samenwerking met anderen

Natascha: ‘Ik doe de begeleiding voor een groot deel alleen, maar werk ook samen met anderen; vandaar de ‘retreat’-vorm van coaching. Degenen met wie ik samenwerk, zijn andere gekwalificeerde coaches en therapeuten. Doel is dat we nóg krachtiger op zoek kunnen gaan naar het ‘waarom’ van klachten, problemen, ongenoegens enzovoort, zodat deze kunnen verdwijnen

Meer weten?

Bij Natascha Stathi kan je terecht voor coaching, schrift-consulten en persoonlijke begeleiding.

Natascha Stathi, Personal Retreat Coach
Newtonstraat 83 | 1446 VS Purmerend | 06-47822143 |
fitcoachedam@gmail.com |
Deel dit artikel