bruidsmode

Bruidsmode met een maatje meer

31 augustus 2018
658
657
0

De zware deuren voor je gaan open. De blik van jouw dierbaren verplaatsen zich van de bruidegom naar jou: de bruid. Het is je trouwdag en je hebt er zin in. Lichtelijk zenuwachtig strijk je een onzichtbare vouw in je jurk recht. Je ziet er goed uit. Je weet het. De jurk past perfect om je lichaam en laat je rondingen prachtig uitkomen. Jouw dierbaren kijken je vol verwachting aan. Dan begin je te lopen. Op naar een fantastische, maar vooral liefdevolle dag.

Een japon die zit als gegoten

Je hebt een maatje meer, je bent een volslanke bruid, of je voelt je een rubensvrouw? Voor jou is er ook een droomjurk die jouw trouwdag helemaal compleet maakt. Want om de mooiste dag van jouw leven écht goed te laten slagen, is het van belang dat je een jurk hebt die echt bij je past, die zit als gegoten en die jouw lichaam op de juiste plaatsen accentueert. Wist je dat er speciale bruidsmode is voor bruiden die een maatje meer hebben?

Volslanke bruid

EMB Fashion is gespecialiseerd in bruidskleding, avondkleding en bruidegomkleding in grotere maten. De winkel heeft bruidsjurken vanaf maat 38 tot en met maat 70 altijd op voorraad. Deze bruidsjurken zijn van verschillende bekende merken zoals Bridalstar, Mori Lee, Enzoani, Tres Chic, Wtoo, Veromia en Allure Bridals. De dames Maxine en Evelien van EMB Fashion staan voor jou klaar!

Op maat versteld

Maxine en Evelien van EMB Fashion kunnen jouw bruidsjurk op jouw maat verstellen, zodat deze perfect zit. ‘Wij willen ervoor zorgen dat je op je trouwdag er prachtig uitziet. Daarom is het verstellen van je gekochte trouwjurk helemaal gratis’, aldus de dames.

Tips voor een maatje meer

Drie waardevolle tips van Maxine en Evelien:

  1. ‘Ga voor een model dat jouw taille accentueert. Een A-lijn uit één stuk laat je figuur mooier uitkomen dan een model met een geplooide rok aan het lijfje.’
  2. ‘Laat jouw droomjurk aanpassen naar jouw wensen. EMB Fashion kan jouw japon helemaal naar jouw wensen aanpassen en stylen. Voel jij je beter met een mouwtje, of juist een halter? Kies de soort jurk waarin jij je het meest op je gemak voelt.’
  3. ‘Het allerbelangrijkste is dat jij jezelf mooi voelt in je droomjurk! Wanneer jij je mooi voelt straal je dat ook uit en ben je een prachtige bruid van top tot teen. Een maatje meer heeft daar niks mee te maken!’

De bruidegom is ook welkom

Behalve trouwjurken in grote maten verkoopt EMB Fashion ook trouwkostuums voor mannen met maat tussen 56 en 82. Daarnaast worden er ook schoenen en accessoires, zoals een bijpassende riem, verkocht.

Meer weten?

EMB Fashion is een bruidswinkel die gespecialiseerd is in bruidskleding, avondkleding én bruidegom kleding voor de volslanke bruid of bruidegom (maat 38 tot en met maat 70). Daarnaast kun je hier ook terecht voor alle bijbehorende accessoires. EMB Fashion is gevestigd in Lelystad.

EMB Fashion
Zuiveringweg 70 | 8243 PE Lelystad | 06-51261702 |
info@emb-fashion.nl | www.emb-fashion.nl
Deel dit artikel