boksen

Boksen speciaal voor vrouwen!

13 mei 2019
528
528
0

Je wilt je conditie opbouwen, wat meer spierdefinitie zien of wat kilo's kwijt. Op je oude trainingsroutine ben je echt alleen echt uitgekeken en wilt wel eens een andere effectieve, stoere work-out proberen. Tussen al die gespierde mannen in het krachthonk voel jij je alleen écht niet op je gemak. Je zoekt een sport die je kunt doen in een vrouwvriendelijke omgeving waar jij je op je gemak kunt voelen. Kortom, je zoekt een work-out die een positieve bijdrage levert aan je algehele fitheid, flexibiliteit en uithoudingsvermogen én die gericht is op vrouwen. Zo'n manier van trainen bestaat!

Verschillende bokstechnieken

Tijdens een Pink Boxing boks- en circuittraining wordt je hele lichaam aan het werk gezet. Immers: in het circuit voer je op een hoog tempo verschillende oefeningen uit. De combinatie met de verschillende bokstechnieken zorgt ervoor dat je veel calorieën zult verbranden. Ga je regelmatig naar je trainingen én houd je ook een gezond voedingspatroon aan, dan kun je flink wat kilo’s afvallen en je figuur verbeteren.

Geen gespierd ‘mannenlichaam’

Pink Boxing is er speciaal voor álle vrouwen. Je lichaam wordt door de gecombineerde training van top tot teen sterker. Niet alleen krijg je mooier gevormde armen, maar ook een sterkere, afgetrainde buik, benen en billen! En nee: je hoeft écht niet bang te zijn voor een gespierd ‘mannenlichaam’. Omdat je als vrouw van nature minder testosteron hebt, krijg je juist een afgetraind lijf met mooie contouren.

Goed gehumeurd

Boksen is niet alleen een heerlijke sport om al je stress er letterlijk uit te slaan. Omdat je lichaam flink aan het werk wordt gezet, maak je veel endorfine (het gelukshormoon) aan. Dat is dan ook de reden waarom jij na een bokssessie een stuk meer energie en een beter humeur hebt dan vóór je training. Heb jij nog nooit aan boksen gedaan, maar ben je wel nieuwsgierig?

Training Zuid

Per juni 2019 biedt Training Zuid als eerste in Amsterdam Pink Boxing aan. Je hoeft geen eerdere boks- of sportervaring te hebben om aan de training deel te nemen, en je kunt gewoon op je eigen niveau instromen. De verschillende boksstoten oefen je niet op elkaar, maar op elkaars bokshandschoenen. Met kneuzingen en blauwe ogen thuiskomen is er dus niet bij. De gemotiveerde trainers zijn er altijd voor jou om je te begeleiden en je aan te moedigen. Pink Boxing is de perfecte work-out om in vorm te blijven, af te vallen of op conditie te komen!

Sporten!

Bij Training Zuid kun je ook terecht voor:

  • bootcamp
  • kickboksen (ook voor kinderen)
  • pilates
  • personal training
  • fitness voor senioren
Meer weten?

Bij Training Zuid ben je op het juiste adres om de fitste versie van jezelf te worden! Je kunt kiezen voor personal training of groepslessen. Denk bij groepslessen aan kickboksen, bootcamp, ballet fitness, zaktraining of essentrics.

Training Zuid
Cornelis Krusemanstraat 7 | 1075 NB Amsterdam | 06-52322471 |
letsgo@trainingzuid.nl | www.trainingzuid.nl
Deel dit artikel