beschadigd haar

Beschadigd haar? Gebruik Olaplex!

21 januari 2019
608
607
1

Heb jij last van beschadigd haar en weet je echt niet meer wat te doen? Je kan Olaplex gebruiken, hét product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren. Hoe gebruik je dit wondermiddel? Wij leggen het aan je uit!

Olaplex

Misschien herken je dit wel: als gevolg van chemische behandelingen zoals het kleuren en permanenten van je haar, voelt je haar droog aan en breekt het sneller af dan voorheen. Andere boosdoeners die beschadigd haar kunnen veroorzaken zijn het gebruik van hete stylingtools óf overmatige blootstelling aan uv-straling door de zon. Ook chloor-en zoutwater zorgen ervoor dat je haar pluizig, dof, glansloos en droog wordt. Kies er daarom voor om je lokken te behandelen met Olaplex!

Grote sterren

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Grote Hollywoodsterren als Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Emma Stone veranderen bijna net zo vaak hun haarstijl als hun outfits. Het zijn de sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren.

Gebruik

Olaplex zorgt ervoor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Daardoor krijg je weer buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar. De haarbreuk is verleden tijd. Een ander groot voordeel van Olaplex is dat de kleur nog langer blijft zitten. Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen en geen oliën. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor ieder haartype.

Je kunt Olaplex op twee manieren gebruiken:

  • Als toevoeging aan je kleurbehandeling
  • Als herstelbehandeling

3 stappen

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. De eerste stap wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling. De tweede stap wordt ook door de kapper aangebracht. Dit gebeurt direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld. De derde stap neem je mee naar huis om he aar verder te kunnen verzorgen. Op die manier wordt je haar nog sterker. Breng één keer per week een grote hoeveelheid aan op je haar en laat er minimaal tien minuten intrekken. Spoel het uit en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Xpressive Kappers

Voor een goede Olaplex behandeling kun je bij Xpressive Kappers terecht. De 8 medewerkers weten precies hoe ze deze behandeling aan je haar toevoegen. Sigrid Meines is de eigenaresse van de zaak. ‘We voegen Olaplex toe na het kleurproces van een klant haar haar. Het haar wordt dan tijdens het kleurproces niet beschadigd. Onze klanten krijgen hierdoor een mooie bos glanzend haar.’

Meer weten?

Bij Xpressive Kappers ontdek je welk kapsel bij jou past! De experts adviseren je graag op het gebied van styling en visagie. Daarnaast ben je bij de kapsalon aan het juiste adres voor knippen, wassen en föhnen tot permanent, volumebehandeling en kleuring.

Xpressive Kappers
Moleneind 189 | 9203 ZZ Drachten | 0512-520544 |
| www.xpressivekappers.nl
Deel dit artikel