huidbehandeling

Angela geeft al 30 jaar huidbehandelingen

20 februari 2019
491
490
0

Angela, eigenaresse van Beautycenter Angela, adviseert over jouw specifieke huid. Zij werkt samen met haar twee vaste medewerkers, Iris en Rita. Vóór een huidbehandeling wordt er een scan gemaakt van jouw huid en Angela beoordeelt die zorgvuldig. Vervolgens komt er een maatwerk behandelplan, afgestemd op jouw budget. Het team doet jaarlijks bijscholingen, trainingen en nieuwe studies en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Angela: 'Wij zijn zowel schoonheidsspecialiste als huidspecialiste, kleurenspecialiste en pedicure. We hebben ook verstand van mooie wimpers, nagels, diverse massagetechnieken en de puberhuid, maar ook de mannenhuid. Onze visagisten kunnen make-upadvies op maat geven, afgestemd op de seizoenen.'

Specialiseren in huidbehandelingen

Angela is 30 jaar geleden begonnen als gediplomeerde schoonheidsspecialist-visagist in Sliedrecht. Na 4 vestigingen ging ze uiteindelijk verder met haar salon in Rotterdam. Hierdoor had ze meer tijd voor zichzelf en haar team om te investeren in specialisaties en verdere studies. De salon beschikt daarom over de nodige erkenningen, vergunningen en diploma’s. Ook is men op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verzorging en beauty.

Behandelingen

Angela mocht als een van de eersten van Nederland beschikken over het diploma Permanente Make-up. Vervolgens kwam de specialisatie in ontharingstechnieken, waaronder definitief ontharen met de laser. Daarna was er verdieping in afslankbehandelingen en werd ervoor gekozen om te werken met de bodywrap. De salon heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse rimpelcorrectiemethodes. Uiteindelijk is de keuze gemaakt voor een behandeling waarbij er geen lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt.

Medisch schoonheidsspecialist

Angela merkte de noodzaak van een deskundige schakel tussen de schoonheidsspecialisten, de huisarts en de dermatoloog. Daarom heeft zij 5 jaar geleden met succes de opleiding Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie afgerond. Het doel is tijdig signaleren en nauwer samenwerken met artsen en dermatologen.

Vitaal eruit zien

Ook speelt de salon goed in op de vergrijzing en op de situatie dat er steeds meer klanten op leeftijd er vitaal en goed willen uitzien. Voor deze groep zijn de hydraterende behandelingen effectief en preventief. Er zijn de behandelingen tegen kringen en wallen rond de ogen en rimpelvorming, maar ook tegen huidoneffenheden, wratjes en pigmentvlekken.

Geen zorgen over de toekomst

Ondanks haar leeftijd denkt Angela niet aan stoppen. ‘Ik kan met mijn ervaring en kennis nog heel wat jaren adviezen geven aan mijn team. Mijn dochter Sandra van Houwelingen is marketeer, kent mijn bedrijf en staat als een rots in de branding achter mij. Dat betekent dat ik de zaak kan toevertrouwen aan mijn gemotiveerde personeel, dochter en zelfs kleindochter! Over de toekomst maak ik mij dan ook geen zorgen!’

Meer weten?

Beautycenter Angela is één van de eerste medisch schoonheidsspecialist in Rotterdam. Al 30 jaar specialiseert de salon zich in alle kleuren en typen huid voor haar en hem. Kijk voor informatie over de behandelingen op de website.

Beautycenter Angela
Kleiweg 113A | 3051 GL Rotterdam | 010-4221741 |
info@beautycenterangela.nl | www.beautycenterangela.nl
Deel dit artikel