permanente make-up

Voor altijd perfecte permanente make-up!

21 maart 2018
617
617
0

Laat jij je ook graag inspireren door perfecte make-uplooks op tv of social media? Wat je dan vaak tegenkomt, zijn vrouwen met een prachtige winged eyeliner of strakke wenkbrauwen. Je denkt: dat kan ik ook! Totdat je er na een aantal mislukte pogingen achter komt dat het aanbrengen van perfecte make-up echt vakwerk is. Strak is bij jou kronkelig en vlekkeloos lijkt bij jou nog het meest op een gebruikt make-upremoverdoekje. Dit moet anders!

Permanente expressie

Microblading is een techniek waarbij handmatig semi-permanente make-up op de wenkbrauwen wordt aangebracht. Microblading is ideaal voor als je wenkbrauwen dun, ongelijk of onregelmatig zijn. Deze techniek geeft een strak en natuurlijk resultaat. Je kunt het vergelijken met een tatoeage, maar het verschil is dat bij microblading de inkt veel minder diep wordt aangebracht. De inkt vervaagt langzaam door de normale celvernieuwing van het lichaam. Bovendien is het zetten een stuk minder gevoelig. Gemiddeld heb je 1 à 2 jaar plezier van jouw gepigmenteerde wenkbrauwen! Daarna kun je desgewenst een behandeling ondergaan, waarin de make-up wordt bijgewerkt.

Standaard of winged

Om jouw ogen te accentueren, kun je kiezen voor een eyeliner op het onder- of het bovenooglid, of beide natuurlijk. Houd je van een gewone, strakke eyeliner of heb je liever een ‘wing’, een eyeliner die in de buitenste ooghoek licht omhoog loopt? Alles is mogelijk! Permanente eyeliner blijft jarenlang aanwezig op de huid. Hooguit vervaagt het resultaat iets; dit kan dan worden bijgewerkt.

Volledig tevreden

PMU-artist Natasja Treur: ‘In mijn salon kun je terecht voor permanente make-up voor de wenkbrauwen en voor een eyeliner met of zonder wing. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we uitgebreid jouw wensen qua plek, vorm en kleur. Pas als je er helemaal zeker van bent, start ik met het aanbrengen van de permanente make-up. En je mag pas naar huis als je helemaal tevreden over het resultaat bent! Ik werk met kwalitatief hoogwaardige pigmenten die veilig voor de huid zijn en langdurig in de huid aanwezig blijven.’

Meer weten?

Bij Natasja's Beauty Studio kun je terecht voor permanente make-up, tattoo's, nagelsyling en wimperextensions.

Natasja's Beauty Studio
Deel dit artikel