haarwerk

Altijd mooi met een haarwerk

11 oktober 2018
723
722
3

De impact die het verlies van je haar heeft door chemotherapie is groot. Een belangrijk deel van je uiterlijk verandert immers. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

Haarwerk = maatwerk

In het geval van borstkanker, waarbij snel handelen noodzakelijk is, is een confectiehaarwerk te verkiezen boven een maatwerk haarwerk: het kan snel geleverd worden en is gemakkelijker te onderhouden. Dat komt goed van pas als je toch al vermoeid bent door de chemokuur. En tegenwoordig zijn synthetische haarwerken niet van echt te onderscheiden!

Kosteloos en vrijblijvend

Heb je een of meer leuke modellen uitgezocht, dan kan er een zichtzending gestuurd worden naar de salon. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het haarwerk helemaal aangepast worden aan jouw smaak, en je kunt later teruggaan naar de salon om het haarwerk te laten controleren en eventueel te laten bijwerken. Er vindt altijd eerst een uitgebreid kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en hoe het zit met je zorgverzekering. En ook kun je tijdens het gesprek gewoon je hart luchten…

Onderhoud

Om de kwaliteit en duurzaamheid van je haarwerk te waarborgen, is het aan te raden om je haarwerk regelmatig te laten controleren en verzorgen. Een confectiehaarwerk is weliswaar gemakkelijk in het gebruik en relatief goedkoop in de aanschaf, maar als je het wil aanpassen, is daar specialistische apparatuur voor nodig. Ook daarvoor kun je terecht bij de salon, waar het haarwerk dezelfde aandacht krijgt als een maatwerk haarwerk. Je wordt in principe steeds door dezelfde styliste geholpen. Die weet immers wie jij bent en hoe jij jouw haar het liefst draagt.

Privacy

Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden in een speciale ruimte, waar niemand van buiten je kan zien. Natuurlijk mag je wel een vriendin of iemand uit je familie meenemen, die jou kan ondersteunen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht heeft op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding. Justhair regelt zelf de afhandeling met je zorgverzekeraar, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Justhair is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO), sectie haarwerken.

Oplossing voor haarproblemen

Justhair heeft de oplossing voor alle soorten haarproblemen. Maat- en confectiehaarwerken voor mannen en vrouwen, cosmetische haarverdikkingsproducten en gratis consulten (voorlichting) voor haaruitvalpreventie: Justhair heeft het allemaal!

‘Echt een aanrader’

Kim vertelt: ‘Ik ben supergoed geholpen bij Justhair! Ik ging er een beetje onzeker heen, maar dat was uiteindelijk nergens voor nodig, want ik was zó op mijn gemak gesteld. De haarwerken zijn ook mooi (ik heb voor confectie gekozen). Echt een aanrader.’

15 redenen om te kiezen voor Justhair

 1. Langdurige (meer dan 30 jaar!) ervaring op gebied van haarwerken, haarverdikking, haaruitval preventie enzovoort
 2. Gespecialiseerd in haar en haar alleen
 3. Erkend haarwerkcentrum, aangesloten bij de ANKO, en gecertificeerd bedrijf
 4. Alleen bewezen methoden
 5. Keuze uit meerdere haaraanvullingen
 6. Aangesloten bij alle belangrijke nationale en internationale organisaties
 7. Aanbevolen door huisartsen, dermatologen en kappers
 8. Discretie verzekerd
 9. Service en kwaliteit gegarandeerd
 10. Deskundig personeel door jarenlange ervaring
 11. Actuele informatie middels nieuwsberichten
 12. Gedegen voorlichting
 13. 2 keer per jaar een open avond
 14. Eerlijke behandelprijzen en financiering
 15. Gemakkelijk bereikbaar via de ringweg van Rotterdam
Meer weten?

Al bijna veertig jaar biedt Justhair op maat gemaakte oplossingen voor haarproblemen voor man en vrouw. Dit middels confectie haarwerken, cosmetische haarverdikkingproducten en gratis voorlichting over haaruitvalpreventie. Welk haarprobleem je ook hebt, je kunt altijd bij Justhair terecht.

Justhair
Zeemanstraat 67 | 2991 XR Barendrecht | 010-4623011 |
info@justhair.nl | www.justhair.nl
Deel dit artikel