Alles over wenkbrauwen

31 oktober 2018
499
498
1

Trrring, daar gaat je wekker. Tijd om op te staan, koffie drinken, een ontbijtje maken en een leuke outfit bij elkaar te zoeken. Nog even snel je make-up opdoen. Die vijf minuten die je op het laatst nog over hebt, zijn nét iets te kort om je wenkbrauwen on point te maken.

Mooie oogopslag

Jammer, want jij weet ook hoe sprekend en stralend jouw uitstraling is als jouw wenkbrauwen en ogen wél worden benadrukt. Dit zijn immers de belangrijkste facetten van je gezicht. Gelukkig bestaan er verschillende oplossingen voor een altijd mooie oogopslag!

Waanzinnige wimpers

De naam ‘wimperextensions‘ zegt het al: hiermee krijgen je natuurlijke wimpers meer body en lengte. Dit gebeurt door middel van de ‘one by one’-techniek, waarbij de extensions één voor één op de wimperhaartjes worden geplaatst. Of ga voor de Russian Volume-techniek. Hierbij zijn de haartjes dunner en lichter, waardoor er meer extensions worden gebruikt. Zo krijg je dat volle, fluffy effect! Omdat de wimperstyliste een haar- en huidvriendelijke lijm gebruikt en rekening houdt met de draagkracht van je wimpers, zijn de extensions niet schadelijk.

Voedend masker

Wil je liever geen wimperextensions? Met de Lash Volume Lift krijg je een volle, gelifte look. Deze veilige, pijnloze methode is eveneens dé uitkomst als je natuurlijke wimpers niet gepositioneerd zijn als je zou willen, bijvoorbeeld als je, korte, steile of overkrulde wimpers hebt. Ook dit systeem is niet schadelijk voor je wimpers. Sterker nodig: het voedt ze en houdt ze gezond. Een mooie aanvulling op de Lash Volume Lift is de Lash Botox. Dit is een intens diep voedend masker voor je wimpers, met als resultaat niet alleen gezonde, maar ook zichtbaar dikkere en langere wimpers. Niet alleen lijken je eigen wimpers voller en langer, ook kun je er gewoon mee zwemmen, douchen en sporten. Op elk moment van de dag heb jij prachtige lashes!

Mooie wenkbrauwen

Mocht jij bang zijn voor een sterk tatoeage-effect, dan kun je die angst laten varen. Met de Henna Brows-techniek worden er met huidvriendelijke hennaverf de meest natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd. De henna hecht niet alleen op je haartjes, maar ook op je huid. Dit geeft een mooi, diep kleureffect. Omdat de mogelijke hennakleuren van heel donker naar licht gaan, is er altijd een kleur of combinatie die past bij jou! Niet alleen krijgen je wenkbrauwen tijdens de behandeling een mooie kleur, ook worden door middel van shapen, waxen, threaden en trimmen in vorm en model gebracht. De verf blijft drie tot vier weken zitten. Tot die tijd hoef jij dus niet meer in alle vroegte in de weer met je wenkbrauwpotloodje!

The Brow Bars Den Bosch

Wil jij dé perfecte wenkbrauwen en wimpers? Dan staan de zeer getrainde en gespecialiseerde brow- en lashstylistes en PMU-specialisten van The Brow Bars Den Bosch voor je klaar. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en gaan vakkundig te werk. Naast wimperextensions, de Lash Volume Lift en de Henna Brows kun je er nog voor veel meer terecht! Zo heb je de keuze uit touch-ups waarbij je wenkbrauwen door middel van shapen, harsen, epileren, bijknippen en stylen in model worden gebracht. Ook kun je tips krijgen waarmee jij ook thuis dé perfecte brows creëert!

Meer weten?

Wij hebben meerdere vestigingen in verschillende steden met zeer getrainde brow stylistes. Wij gaan graag met jou aan de slag om de perfecte wenkbrauw te creëren, die het beste bij jou past!

The Brow Bars Den Bosch
Verwersstraat 6 | 5211 HW Den Bosch | 0344-607196 |
info@thebrowbars.nl | www.thebrowbars.nl
Deel dit artikel