Al 10 jaar de plek voor gezondheid

20 september 2018
582
581
1

'Ik kan het me nauwelijks voorstellen dat ik hier al 10 jaar zit', vertelt Linda Paaij enthousiast. In de laatste week van augustus vierde de eigenaresse van Spiritual Balance dit decennium met acties, aanbiedingen, gebak, extra kassakorting en cadeautjes voor haar klanten.

Natuurvoeding & geneesmiddelen

‘De grootste verandering in die 10 jaar is de naamsverandering van mijn zaak’, weet Linda zeker. ‘Met de introductie van ‘De Groene Pionier’, een gedeelte in mijn winkel waar ik natuurvoeding en -geneesmiddelen verkoop, kwam er ook een nieuw publiek binnen dat zich voorheen liet afschrikken door het spirituele tintje. Mijn winkel bestaat sinds vijf jaar dus uit twee gedeelten en dat heeft de drempel een stuk lager gemaakt.’

Spirituele activiteiten

Maar er is natuurlijk meer veranderd. ‘Er zijn steeds meer activiteiten bijgekomen. Ik ben ooit begonnen met één yogagroepje en nu zijn dat er vier. We hebben het maandelijkse mantrazingen en regelmatig een klankschaalconcert, spirituele beurs en demonstraties mediumschap om maar wat te noemen. In die 10 jaar heb ik echt een naam opgebouwd en het is er alleen maar leuker en gezelliger door geworden. Nee, ik heb geen seconde spijt gehad dat dit tien jaar geleden op mijn pad is gekomen en ik wil nog minstens tien jaar doorgaan!’

Gezondheidscentrum

Spiritual Balance is hét gezondheidscentrum (met een spiritueel tintje) in Strijen. Hier vind je alles onder één dak: de natuurwinkel De Groene Pionier, natuurgeneeskundige behandelingen, intuïtieve sessies en diverse massagevormen, zoals stoel-, sport-, fibromyalgie-, thai yoga-, indian head- en natuurlijk de klassieke ontspanningsmassage.

Meer weten?

Centrum Spiritual Balance is een gezondheidscentrum en bevindt zich met natuurwinkel De Groene Pionier onder één dak. Naast bovengenoemde behandelingen bieden zij meditatie-, dans- en yogalessen, mantra-meezingavonden, klankschaalconcerten, creatieve workshops en thema-avonden op het gebied van bewustwording en persoonlijke groei.

Spiritual Balance
Boompjesstraat 27 | 3291 AA Strijen | 06-53518321 |
info@spiritualbalance.nl | www.spiritualbalance.nl
Deel dit artikel