afvallen

Afvallen? Zo lukt het wél!

23 april 2019
505
506
3

Het is bijna zomer: tijd voor ijsjes, terrassen en barbecueën. Voor velen de mooiste tijd van het jaar. Maar, ook de tijd dat rokjes en korte broeken weer tevoorschijn komen. En dat terwijl die ijsjes en drankjes nou niet echt helpen bij je gedroomde summerbody.

Afvallen!

Hoog tijd om die extra kilo’s aan te pakken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien heb je al wel allerlei diëten geprobeerd. Of breng je zoveel uren in de sportschool door dat ze je daar beter kennen dan thuis, zonder gewenst resultaat. Je bent niet alleen! Afvallen door sporten werkt namelijk nauwelijks.

MYA

Goed, sporten levert dus niet meteen het gedroomde resultaat op. Opgeven dan maar? Nou nee, bewegen blijft gezond! Maar voor lastige plekken zoals je buik of bovenbenen kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Een manier om jouw afvalreis te vergemakkelijken is het MYA-apparaat. Dit apparaat breekt het vet uit vetcellen af en verwijdert deze uit het lichaam. Het vet verdwijnt via het lymfestelsel uit het lichaam; je plast het simpelweg uit! Daarnaast worden spieren door spierstimulatie opgebouwd. Het is dé manier om op een ontspannen wijze jouw gewenste slanke en sportieve figuur te bereiken.

SLIMdiet

Wat kun je nog meer doen? Een vuistregel over effectief afvallen is de tachtig-twintigregel. Dat betekent dat gewichtsverlies voor 80% veroorzaakt wordt door de juiste voeding, en voor 20% door beweging. ‘Veel diëten zijn echter ingewikkeld en moeilijk vol te houden’, weet Symkje Valerius, specialist op het gebied van afvallen en figuurverbetering. ‘Gelukkig is SLIMdiet een manier die wél werkt en er nog voor de zomer kan zorgen dat jouw lichaam zomerproof is! Het is heel betaalbaar en bestaat niet uit shakes, maar je kunt kiezen uit allerlei verschillende gerechten en producten, zoals soepen, hoofdgerechten, toetjes, ontbijt, repen en dranken, én je mag onbeperkt groente en rauwkost. Tijdens het dieet doorloop je vier verschillende stappen en al die tijd kun je op mijn begeleiding en ondersteuning rekenen. Wat heb je te verliezen behalve je kilo’s?’

Weight-losing Master

Het is fijn op een ontspannen manier te werken aan een lijf waar je trots op kunt zijn. Hierbij kan de Weight-losing Master je helpen. Heb je last van lipoedeem of zware benen? Dit apparaat stimuleert vetverbranding door infraroodwarmte. Deze warmte, gecombineerd met een pressomassage, zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. De massage is pijnloos en ontspannend, dat heb je wel verdiend. Bovendien verbrand je in een half uur tot wel 500 calorieën!

Geïnteresseerd?

Wil jij graag gewicht kwijtraken en een gestroomlijnder figuur? Wil je op een fijne, heldere manier begeleid worden in jouw afvalproces? Dan ben je bij Inbalansdrachten aan het juiste adres. Gewichtscoach Symkje Valerius ondersteunt je graag.

Meer weten?

Bij Inbalansdrachten ben je aan het juiste adres voor afslanken door middel van het SLIMdiet en met behulp van de MYA apparatuur. Gewichtscoach Symkje Valerius ondersteund je graag.

Inbalansdrachten
Knobelsdorffplein 10-3 | 9203 DJ Drachten | 06-43007999 |
inbalansdrachten@hotmail.com | www.inbalansdrachten.nl
Deel dit artikel