afvallen

Afvallen voor de állerlaatste keer

8 november 2019
354
355
0

Je weet nog precies hoe het vorig jaar ging: na de zomervakantie raakte je alle motivatie om te lijnen kwijt. Wat maakte het uit? De komende maanden zou je je toch weer hullen in lekkere warme truien, lange jeans en dikke jassen. Je liet je lekker gaan met als resultaat dat je afgelopen voorjaar weer van voor af aan kon beginnen. Deze winter gaat je dat niet nog eens gebeuren. Je bent weer zo goed bezig en je streefgewicht komt in zicht, maar hoe voorkom je dat je tóch niet weer valt voor al dat lekkers wat de winter heeft te bieden?

Blijvend afvallen

Als je wel wat hulp kunt gebruiken, is het concept van Women’s Line misschien waar je naar op zoek bent. Je krijgt daarmee namelijk alle tools om blijvend af te vallen. Je sport op afspraak én altijd onder begeleiding van een coach. De sportzaal is rustig en je werkt in een ontspannen en veilige sfeer aan je lichaam én je leefstijl. Zo kun je even heerlijk ontsnappen aan de drukte van alledag en tegelijkertijd fitter worden. De oefeningen waarmee je werkt, zijn speciaal voor jou samengesteld. Op die manier kun je doelgericht aan de slag om af te vallen én sterker te worden.

Het belang van voeding

Natuurlijk val je niet af door alleen meer te bewegen. Ook voeding is ontzettend belangrijk. Daarom maakt voedingsadvies ook onderdeel uit van het Women’s Line-concept. Geen crashdieet en zeker geen wonderen, maar advies op maat. Je gaat aan de slag om geleidelijk je eetpatroon aan te passen. Je zult merken dat het op een gegeven moment vanzelf gaat, omdat je leert bewust keuzes te maken over je voeding.

Ozonzuurstoftherapie

Het meest ontspannende onderdeel van de methode is de ozonzuurstoftherapie. Waarschijnlijk zegt het je niet gelijk iets, maar de therapie stimuleert je doorbloeding én de verwerking van afvalstoffen. Hierdoor vermindert cellulite en blijft je huid glad en zacht achter. En het beste nieuws? Je hoeft er zelf niets voor te doen! Je neemt plaats in het apparaat en wordt 20 minuten lang omringd door een heerlijke warmte (37 graden). De cabine doet de rest!

Na jaren de strijd gewonnen!

‘Na jaren strijd tegen overgewicht heb ik de stap genomen om naar Women’s Line te gaan. De ontvangst was geweldig en ze hebben mij erg gemotiveerd. Intussen ben ik 40 kilo lichter. Bedankt dames!’ – Anneke

Meer weten?

De medewerkers van Women's line zijn professionals in afvallen en bieden een compleet concept aan voor alle vrouwen die willen afvallen. Je kunt er onder persoonlijke begeleiding, in een rustige en ontspannen sfeer doeltreffend afslanken.

Women's Line
Hoofdstraat 54 | 9601 EJ Hoogezand | 0598-723098 |
info@womensline.nl | www.womensline.nl
Deel dit artikel