afvallen

Afvallen? Nu gaat het je wél lukken!

5 februari 2019
711
712
1

Op 31 december 2018 heb je de afspraak met jezelf gemaakt om de strijd aan te gaan met die overtollige kilo's. Je zou gezonder gaan eten en meer gaan sporten. Nu, weken later, lig je languit op de bank. Om je heen liggen twee rollen koekjes, een reep chocolade en een zak chips. En dit is niet de eerste keer dat je dit doet sinds het nieuwe jaar. Je doel, een fitter en slanker lijf, raakt steeds verder uit het zicht...

Afslanken met de juiste methode!

Net als veel andere vrouwen zoek jij een manier om gezond en snel af te vallen. Veel hoop heb je echter niet, want je hebt al dieet na dieet geprobeerd om gewicht kwijt te raken. Zoek niet verder: Womens Line heeft hét concept waarmee je blijvend op een gezond gewicht blijft. Je sport onder begeleiding van een coach. Met de verschillende trainingsmethoden, zoals het sporten in de TFM cabine en radiofrequentietherapie, zorg je ervoor dat je taille, buik, heupen, dijen en andere probleemzones weer snel strak worden. Verder krijg je uitgebreid voedingsadvies, kun je met compressietherapie en ozontherapie en werken aan cellulite, vochtophoping en (gewrichts)pijn.

Juist bij overgewicht

Misschien kamp jij al langere tijd met overgewicht. Hierdoor voel je je soms onzeker en heb je ook nog een hogere kans op gezondheidsklachten. Hierbij kun je denken aan diabetes type 2, hart- en vaatziekten, een hoge bloeddruk en gewrichtsaandoeningen. Soms is de stap groot om hulp te zoeken. De dames van Women’s Line hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen met overgewicht. Je kunt altijd binnenlopen voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden er verschillende metingen verricht, zodat je een goed en persoonlijk advies krijgt. Ook kom je te weten in hoeveel tijd je gewicht en centimeters kunt verliezen, en hoeveel het traject gaat kosten.

‘Weer bikiniproof’

Ingrid over haar ervaring met de Women’s line methode: ‘Wat doe je als je wel weet hoe je moet afvallen – minder eten en meer bewegen – maar het gewoon niet lukt? Dan volg je het advies op van een vriendin, die al flink is afgevallen met de methode van Women’s Line. Na de professionele metingen kreeg ik een persoonlijk plan aangemeten. Twee keer per week lekker opwarmen in de ozoncabine en onder professionele begeleiding work-outs doen in de verwarmde cabine. Met de methode van Women’s Line ben ik inmiddels in 13 weken inmiddels 11 kilo kwijtgeraakt. Ik ga nog twee maanden door, zodat ik weer bikiniproof de zomer in kan.’ Twijfel niet langer als je ook wilt afvallen: het team staat voor je klaar!

Meer weten?

De medewerkers van Women's line zijn professionals in afvallen en bieden een compleet concept aan voor alle vrouwen die willen afvallen. Je kunt er onder persoonlijke begeleiding, in een rustige en ontspannen sfeer doeltreffend afslanken.

Women's Line
Hoofdstraat 54 | 9601 EJ Hoogezand | 0598-723098 |
info@womensline.nl | www.womensline.nl
Deel dit artikel