huidveroudering

Afrekenen met huidveroudering!

9 augustus 2018
1245
1244
4

Na je 30e levensjaar wordt je huid steeds slapper. Dat wil je natuurlijk niet! Je eens zo gladde velletje krijgt steeds meer rimpels en plooien en er ontstaan oneffenheden en kleurveranderingen. Huidverbetering en huidverjonging is dus geen overbodige luxe! Tijd voor een oppepper voor een gezonde uitstraling én een gezond lichaam!

Facial Skin Lifting

Je gezicht heeft meer dan 30 spieren die direct aan de huid verbonden zijn. Naarmate je ouder wordt, verslappen al je spieren, dus ook die van je gezicht. Facial Skin Lifting is een methode om huidveroudering en verslapping van die spieren te voorkomen of te corrigeren. De therapie werkt met microstroom, die je spieren als het ware herprogrammeert, waardoor ze kunnen worden teruggebracht in de originele staat. De spierspanning neemt weer toe, de doorbloeding wordt geoptimaliseerd en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt geactiveerd. Kortom: je gezicht krijgt een natuurlijke lift.

Huidveroudering voorkomen

De behandeling is pijnloos en geschikt voor mannen en vrouwen. Het is dé manier om verouderingsverschijnselen te voorkomen of het effect ervan te minimaliseren.

Wist je dat?

  • Facial Skin Lifting werd vaak toegepast door fysiotherapeuten en in brandwondencentra. Al snel kwamen ze erachter dat de behandeling een liftend en huidverjongend ‘bijeffect’ had, waardoor deze techniek nu al jaren wordt toegepast in schoonheidssalons.
  • Facial Skin Lifting heeft diverse prijzen gewonnen vanwege de resultaten en ook wel bekend staat als ‘non-surgical facelift treatment’.
  • Facial Skin Lifting is hét alternatief voor een chirurgische oog- of facelift.

NuFACE

Het effect van de Facial Skin Lifting kun je thuis op een professionele manier ondersteunen met NuFACE. Met slechts vijf minuten per dag houd jij betere gezichtscontouren, een egalere huidtoon en verminderde rimpels. Met deze ‘fitness’ voor je gezicht blijf je er stralender, frisser en jonger uitzien. Een blijvend gebruik met de NuFACE zorgt voor langdurig resultaat. Het apparaat is ontworpen met verwisselbare anti-aging behandelhulpstukken. Vanaf nu kun je er écht zo jong uitzien als je je voelt!

Voor jou!

Ben je benieuwd geworden naar deze technieken van huidveroudering? Ga eens langs bij Esther’s Choice in Burgum! Deze salon richt zich op anti-agingkuren van binnenuit, door middel van de huidsupplementen van Laviesage, en van buitenaf door behandelingen en LOOkX Skincare.

Meer weten?

Anti Ageing & Skin Lounge Esther's Choice biedt allerlei verschillende behandelingen voor huidverjonging. Je kunt er terecht voor anti-ageing,huidverbetering, speciale kuren, cosmetische anti-ageing, ontharing en visagie.

Anti Ageing & Skin Lounge Esther’s Choice
Prins Bernhardstraat 1A-105 | 9251 GJ Burgum | 0511-820990 |
info@estherschoice.nl | www.estherschoice.nl
Deel dit artikel