acne

Afrekenen met acne

18 oktober 2018
415
415
6

Stress, een hormonale disbalans en verkeerd eten zijn allemaal veroorzakers van acne. Je maakt je huid te grondig schoon of je gebruikt te veel of de verkeerde producten. Het uitknijpen van pukkels is iets wat misschien onweerstaanbaar is, maar is toch het slechtste wat je kunt doen. Want met een beetje pech krijg je er ontstekingen bij door de bacteriën die op jouw vingers zitten. Je wordt er moedeloos van, want niets helpt. Gelukkig bestaan er behandelingen!

Specialistische behandeling

Wat kun je doen? Wees kritisch, let op wat je eet en pas op dat je geen allergieën hebt. Maar het allerbelangrijkste is dat je een behandeling krijgt die is afgestemd op jouw huid. Je moet ernaar laten kijken door mensen die er verstand van hebben en tijd maken voor jou. Zo voel jij je weer zelfverzekerd en blij en zijn sociale activiteiten niet langer confronterend. Je staat ’s ochtends op met een goed gevoel en dat neem jij de hele dag met je mee!

Acne aanpak

Voor de aanpak van acne wordt je huid bij Schoonheidssalon Joke eerst grondig gereinigd. Vervolgens krijg je een stoombehandeling met behulp van de Vapazone en een peeling. Daarna worden de comedonen en pustels verwijderd en wordt de behandeling afgesloten met een nareiniging en een masker. Schoonheidssalon Joke in Mantgum werkt voor de acnebehandeling met hoogwaardige producten van Alexandre Fabelle, een Frans-Nederlands merk voor huid- en lichaamsverzorging.

Verwijzing

Een huidspecialist behandelt meestal op verwijzing van een huisarts of specialist, maar het is ook mogelijk om zelf een afspraak te maken. Voor een (gedeeltelijke) vergoeding via je ziektekostenverzekering heb je meestal wél een verwijzing nodig.

Alles voor jouw huid!

Een huidspecialist behandelt meestal op verwijzing van een huisarts of specialist, maar het is ook mogelijk om zelf een afspraak te maken. Voor een (gedeeltelijke) vergoeding via je ziektekostenverzekering heb je meestal wél een verwijzing nodig. Schoonheidssalon Joke is geregistreerd bij de brancheorganisatie ANBOS, en dat betekent dat jouw huid in veilige handen is.

Meer weten?

Schoonheidssalon Joke is een praktijk voor huidverzorging. Je kunt er terecht voor de reiniging en verzorging van je huid, voor de behandeling van huidaandoeningen en voor de make-up die jou laat stralen op een bruiloft, jubileum of andere gelegenheid.

Schoonheidssalon Joke
Deel dit artikel