stralende huid

3 manieren voor een stralende huid

14 augustus 2018
570
570
0

Het liefst ziet iedereen er fit en vitaal uit, dat mag je best toegeven. Een rimpeltje hier of daar is geen groot probleem, het geeft je gezicht zelfs karakter. Wanneer je je dagelijks begint te storen aan je huidveroudering wordt het tijd om jezelf een plezier te doen. Dit hoeft niet meteen een ingrijpende facelit te zijn! Ook met simpele huidbehandelingen kun je prachtige resultaten behalen. In dit artikel ontdek je 3 manieren voor een stralende huid, kijk je mee?

Nuovapelle

De eerste manier voor een stevigere, gladdere en egale huid is Nuovapelle. Deze unieke combinatie van een softlaser met bipolaire radiofrequentie wordt gebruikt om de huid te verjongen. Hierdoor worden de diepere huidlagen gestimuleerd om de aanmaak van de lichaamseigen ‘superstoffen’ collageen en elastine te bevorderen. Deze methode is zeer effectief in het bestrijden van alle tekenen van huidveroudering die ontstaan is door leeftijd en zonlicht.

Genosys

De tweede manier is een microneedlingbehandeling waarbij kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen gemaakt worden. Zo kunnen werkstoffen dieper in de huid doordringen en op de plekken terechtkomen waar ze nodig zijn zonder hun werking te verliezen. Microneedling stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid waardoor collageen en elastine extra worden aangemaakt. Deze behandeling is geschikt voor littekens, hyperpigmentatie, lijntjes en rimpels.

Meso Infusion

De laatste manier is een doeltreffende anti-agingmethode waarbij vitamines, mineralen en andere krachtige werkstoffen van plantaardige oorsprong in de huid worden ingesluisd: mesotherapie.
De No Needle Mesotherapie is een revolutionaire technologie, waarbij geen injecties nodig zijn. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen via de opperhuid in de diepere huidlagen doordringen. Mesotherapie is heel geschikt voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijke vetverwijdering en cellulitis. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt die een frisse, gezonde en zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

Meer weten?

Salon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid te verbeteren in korte tijd. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging, huidverbetering (met of zonder apparatuur), permanente make-up en visagie.

Salon Jeanette
Koningstraat 9 | 4461 AW Goes | 06-30692097 |
info@salonjeanette.nl | www.salonjeanette.nl
Deel dit artikel