lichaam

100% natuurlijke gezichts-en lichaamsverzorging

27 november 2018
355
354
2

Je huid kiest voor puur natuur. Want alleen de natuur kan ons het beste bieden om de huid te verzorgen en in balans te houden. De mens is zelf een stukje natuur. Dus waarom zouden we het verder gaan zoeken?

Je lichaam in balans

Een gezond lichaam is een lichaam dat zoveel mogelijk in balans is. Met de kracht van de natuur kun je het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteunen en stimuleren. Dit principe vormt de basis van de zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen van Weleda. Dit merk gaat ervan uit dat alleen de natuur ons het beste kan bieden. Zeker als het gaat om de verzorging van je huid. Weleda haalt zijn inspiratie hoofdzakelijk uit de plantenwereld. Ook de natuur om ons heen is belangrijk. De natuur is een schatkamer boordevol waardevolle ingrediënten, elk met een unieke werking. Het  levert niet alleen de nodige grondstoffen, maar ook belangrijke inzichten die helpen bij de samenstelling van de producten.

100% natuurlijke oorsprong

Weleda werkt bij de ontwikkeling van de producten uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Deze worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid. De plantaardige oliën zijn rijk aan essentiële vetzuren. Dit zijn stoffen die broodnodig zijn voor een gezonde huid, maar die ons lichaam niet zelf kan aanmaken.

Gezondheidscentrum

Spiritual Balance is hét gezondheidscentrum (met een spiritueel tintje) in Strijen. Hier vind je alles onder één dak: de natuurwinkel De Groene Pionier, natuurgeneeskundige behandelingen, intuïtieve sessies en diverse massagevormen, zoals stoel-, sport-, fibromyalgie-, thai yoga-, indian head- en natuurlijk de klassieke ontspanningsmassage.

Meer weten?

Centrum Spiritual Balance is een gezondheidscentrum en bevindt zich met natuurwinkel De Groene Pionier onder één dak. Naast bovengenoemde behandelingen bieden zij meditatie-, dans- en yogalessen, mantra-meezingavonden, klankschaalconcerten, creatieve workshops en thema-avonden op het gebied van bewustwording en persoonlijke groei.

Spiritual Balance
Boompjesstraat 27 | 3291 AA Strijen | 06-53518321 |
info@spiritualbalance.nl | www.spiritualbalance.nl
Deel dit artikel